Okula Yeni Başlayan Çocuğunuza Nasıl Destek Olabilirsiniz?

Okul Rehber Öğretmenimiz Fatmagül SİVİŞ velilerimize yönelik olarak vermiş olduğu okula yeni başlayan çocuğunuza nasıl destek olursunuz ? semineri verdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Siviş açıklamalarına şöyle devam etti;

"Okula başlama ; hem aile hem de çocuk için heyecan verici bir deneyimdir. Çünkü çocuk okulla, yeni bir çevre ile tanışır. eğitim hayatının başlangıcındaki bu duyguların olumlu gelişmesinde ailenin ve öğretmenin tutumu önemlidir."

Açıklamalarına devam eden Siviş " Çocuklar için  okul, uyulması gereken kuralları olan, kendi potansiyellerini ortaya koyabileceği yepyeni bir sosyal çevredir." dedi.

15-11-2018Bu süreçte velilerimize ve öğretmenlerimize destek olmak amacıyla okulumuz rehberlik servisi tarafından 09/10/2018 tarihinde "Okula yeni başlayan çocuğunuza nasıl destek olabilirsiniz?" konulu seminer çalışması yapılmıştır.

15-11-2018